به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ فولادی شامگاه دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان با بیان اینکه در طول ۹ ماهه گذشته از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: در مدت مشابه سال گذشته هفت هزار و ۳۹۳ عمل جراحی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی کردستان صورت گرفته است.
وی افزود: در مجموع اعمال جراحی از ابتدای سال ۹۸ تا پایان آذر ماه، دو هزار و ۲۱۱ جراحی کوچک، سه هزار و ۵۸۹ جراحی متوسط و هزار و ۴۰۹ جراحی بزرگ انجام شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کردستان ادامه داد: امسال ۶۰ پزشک عمومی، ۱۴۷ پزشک متخصص، ۳۵ دندانپزشک، ۱۴۶ داروخانه، ۷۳ پاراکلینیک، ۱۸ بیمارستان و ۴۱ درمانگاه دی کلینیک با مرکز درمان تأمین اجتماعی کردستان در سطح استان قرار دارند.
فولادی با بیان اینکه در مجموع ۵۲۰ مرکز با تأمین اجتماعی کردستان قرار داد دارند، یادآور شد: این تعداد در سال گذشته ۵۰۵ مورد بود که خوشبختانه امسال افزایش داشته تا خدمات بیشتری به مردم کردستان ارائه دهیم.
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۱۶ هزار و ۳۹۸ نفر در مراکز درمانی تأمین اجتماعی بستری شدهاند، بیان کرد: در ۹ ماهه اول سال جاری ۲۸ درصد از زایمانهایی که در این مراکز انجام شده به صورت سزارین بوده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کردستان گفت: به جز شهرستانهای دهگلان و سروآباد مراکز درمانی تأمین اجتماعی در دیگر شهرستانهای استان وجود دارد و به دنبال احداث مراکز درمانی در این دو شهرستان نیز هستیم.
فولادی به اقدامات انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات در ۹ ماهه منتهی به اذر ماه اشاره کرد و اظهار داشت: راه اندازی نظام ارجاع داخلی, تشکیل پرونده مزمن بیماران و راه اندازی سیستم پکس از مهمترین این اقدامات است که در تمامی مراکز درمانی تأمین اجتماعی فعال هستند.
وی همچنین به برنامههای در دست اقدام اشاره کرد و افزود: ادامه عملیات ساخت توسعه بیمارستان سقز، ادامه عملیات ساخت درمانگاه دیواندره، ارتقای هتلینگ بیمارستان سقز و نوسازی ساختمان مدیریت درمان در فضای قبلی بیمهای در مرکز مدیریت درمان استان از مهمترین این اقدامات است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کردستان به مشکلات پیش روی مدیریت درمان تأمین اجتماعی کردستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: کمبود نقدینگی، بدهی و مشکلات پرداخت به مراکز طرف قرارداد، عدم امکان جذب نیرو، نبود نیروهای تخصصی پزشکی در مناطق محروم و عدم تأمین منابع مالی به موقع پروژههای عمرانی از مهمترین این مشکلات است.
فولادی یادآور شد: همچنین با توجه به اینکه صدور نسخه الکترونیک و حذف دفترچههای کاغذی از سال گذشته در دستور کار مراکز درمانی تأمین اجتماعی کردستان قرار گرفت، امروز بیش از ۵۰ درصد نسخ تولید شده در مراکز درمانی تأمین اجتماعی کشور در مراکز طرف قرارداد کردستان صادر میشود.
نظر شما